Het Landgoed

Zonnestraal is gelegen op een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos!

Architectuur

Schitterend hagelwit complex van de beroemde architect Jan Duiker

Parkeren

Beschikking over 200 eigen (gratis) parkeerplaatsen

Elk evenement

Geschikt voor elk evenement op een unieke locatie

Historie

Zeer rijke geschiedenis

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Nederland, nabij Hilversum, direct bereikbaar vanaf de A27

30+ Dancing Party vindt plaats op het schitterende landgoed Zonnestraal op de grens van Loosdrecht en Hilversum. Centraal gelegen en zeer goed bereikbaar vanaf Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. Deze unieke locatie heeft een ruime dansvloer, gezellige zitjes, balkon en grote bar. Gedurende de avond komen er geregeld warme en koude hapjes voorbij.

30+ Dancing Party is laagdrempelig en een gezellig dansfeest voor iedereen die dertig jaar of ouder is. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Onze DJ’s draaien alle hits van de 70’s tot en met de dansbare hits die nu in de top staan. Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom.

Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou. Gezellig uitgaan voor (jonge) ouders, singles en niet-singles, vrienden en vriendinnen.

Vier jij je verjaardag op een 30+ Dancing Party en/of kom je met meer dan 10 mensen, laat het ons vooraf weten en je krijgt elke 5e entree gratis.

Kosten voor 30+ Dancing Party in het Gooi zijn € 12,50 wanneer je jouw ticket online hier aanschaft t/m de laatste donderdag voor het feest. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe, toiletgebruik en warme en koude hapjes. Entree aan de deur is € 15,-.