Trouwen in Hilversum

Op het mooie Landgoed Zonnestraal

Trouwen in het Bos

Landgoed Zonnestraal, voor een onvergetelijke dag!!

Ongedwongen dineren

Stilla Familia, op z'n Italiaans

Het Amfitheather Zonnstraal

Midden in de natuur, wat een feest!!

Het Landgoed

Zonnestraal is gelegen op een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos!

Architectuur

Schitterend hagelwit complex van de beroemde architect Jan Duiker

Parkeren

Beschikking over 200 eigen (gratis) parkeerplaatsen

Elk evenement

Geschikt voor elk evenement op een unieke locatie

Historie

Zeer rijke geschiedenis

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Nederland, nabij Hilversum, direct bereikbaar vanaf de A27

Dromen jullie van een bruiloft in het bos, lekker lang tafelen met de voetjes in het gras of dansen onder de sterrenhemel? Sprookjes bestaan! Wij creëren samen met onze partner Trouwen in het Bos, met liefde jullie trouwlocatie in het bos. Waarbij jullie verzekerd zijn van service, kwaliteit en de mooiste Pinterest plaatjes.

Thema's:

VINTAGE
Denk aan veldbloemen, schitterende vintage jurken en klassieke accessoires! We gaan terug naar de basis en genieten van lange gedekte tafels, vintage meubelstukken, oma’s theeservies, lieve veldboeketjes in verschillende vaasjes en zelfs een vintage photobooth. SMILE;) 

     
     

 

FESTIVAL
Zijn jullie op zoek naar een bruiloft met een ongedwongen sfeer, vrolijke kleuren, tentjes, kleedjes, gezellige lichtjes en lampionnen? Gewoon lekker buiten feestvieren en dat midden in de natuur? Dan is er niets leuker dan een Festival Wedding!

ECO LOVE
Ecologisch verantwoord trouwen. Dit past perfect bij een bosbruiloft. Groen bezig zijn is geen trend meer. Het is gelukkig niet meer weg te denken uit ons leefpatroon. Duurzame, natuurlijke materialen, biologisch eten met mos bedekte eettafels, back to basic,
maar wel heel stijlvol en zeker niet alleen maar voor geitenwollensokken bruidjes!

BOHEMIAN
Gebaseerd op een leven vol romantiek en vrijheid: Bohemian! Een intieme bruiloft met veldbloemen, bloemenkransjes, zwierige jurken en genieten van een goede BBQ & heerlijke wijnen. Heel puur en midden in het bos!

     
     

 

ROMANCE
Dit thema is er echt een om bij weg te dromen. Een shabby chique uitstraling waar iedereen het nog lang over zal hebben… Zo wil iedereen toch trouwen? Kenmerkend zijn de grote pioenrozen, de vele bloemen, hoge vazen, kralensnoeren, mooie draperieën,
tafellopers, linten, zilveren onderborden en veel lichtjes. Pure romantiek!

Staat jullie thema er niet bij? Of willen jullie graag een mix? We gaan graag met jullie wensen aan de slag om jullie droomdag mogelijk te maken!