Het Landgoed

Zonnestraal is gelegen op een prachtig landgoed omgeven door 120 hectare bos!

Architectuur

Schitterend hagelwit complex van de beroemde architect Jan Duiker

Parkeren

Beschikking over 200 eigen (gratis) parkeerplaatsen

Elk evenement

Geschikt voor elk evenement op een unieke locatie

Historie

Zeer rijke geschiedenis

Bereikbaarheid

Centraal gelegen in Nederland, nabij Hilversum, direct bereikbaar vanaf de A27

 

Gemiddeld zijn stellen in Nederland een jaar bezig met het plannen van hun bruiloft. Dat is ook niet zo gek, aangezien deze dag een van de mooiste dagen van uw leven moet worden. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om u deze dag alle zorgen uit handen te nemen.

Wist u overigens dat Landgoed Zonnestraal een officiële trouwlocatie is? Op Landgoed Zonnestraal bieden wij u alle mogelijkheden om de hele dag op één locatie met al uw gasten door te brengen. Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt zodat u optimaal kunt genieten.

   

 Voor de ceremonie, de receptie, het diner en het feest hebben wij 2 zalen tot onze beschikking. De ruimte bieden wij aan 20 tot 200 gasten. Wij zorgen voor een mooie, sfeervolle en romantische aankleding zodat dit helemaal past bij uw grote dag. Met mooi weer is er ook de mogelijkheid om de ceremonie in de buitenlucht te laten plaatsvinden. Met de juiste aankleding geeft dit een sprookjesachtige uitstraling.

   

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan vooral, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om al uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen via 035-5385402 of mail ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..